Opgegroeid op de boerderij, met brinta, hagelslag, ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Nuchter, positief en warm. Soms kritisch, maar altijd eerlijk en betrokken.

Ik ben Liset.

Ik woon in Enschede. Heb een puberzoon, een relatie en 3 bonuskinderen. Ik zie mezelf als een positief en proactief mens met gevoel voor humor. Ik kan goed luisteren, stel scherpe vragen, ben gevoelig en meestal in balans. De natuur en mensen zijn mijn inspiratiebronnen. Zij zijn een voortdurende prikkel voor mij, die mij in beweging brengen en ook stil zetten.

Na 30 jaar met plezier werken in de reguliere hulpverlening, werd het tijd om te vertragen. Opnieuw de balans opmaken en stilstaan bij mezelf. Wat wil ik en wie ben ik.

.

Vanuit mijn interesse in de wisselwerking tussen lichaam en geest volgden diverse coachtrainingen en opleidingen. Met enthousiasme heb ik de vakopleiding tot Body Mind Release therapeute en Access Bars practitioner voltooid, waarna ik mijn eigen praktijk heb opgestart.

Verbinden met mezelf, wat heeft mij dit veel rust, ruimte en inzicht gebracht en wat heb ik al veel mensen mogen inspireren en motiveren. Door coaching, Body Mind Release en Access Bars kan ik jou helpen om weer in jouw eigen kracht te komen staan. Een proces van bewustwording en acceptatie om van daaruit in beweging te komen en stappen te zetten.

De kwaliteiten om dit te begeleiden en snel tot de kern te komen heb ik o.a. ontwikkeld in 30 jaar ervaring binnen de reguliere hulpverlening als trainer, arbeidscoach, praktijkondersteuner bij de huisarts (POH GGZ), ambulant hulpverlener binnen de psychiatie, mensen met NAH en hun mantelzorgers. Daarnaast ben en blijf ik me ontwikkelen door diverse opleidingen en trainingen te volgen.

Ik creƫer een rustige en veilige omgeving, waarin je tot de kern durft te komen, je jezelf kunt zijn en er weer ruimte ontstaat om stappen te zetten tot de allerbeste versie van jezelf.

Soms heb je hierbij hulp nodig en ik help je graag.

Lieve groet, Liset

Relevante gecertificeerde HBO vakopleidingen / diploma’s:

Access Bars Practioner by Access Consciousness

HBO Body Mind Release Therapeut; Body Mind Release Nederland

HBO Praktijkondersteuner huisartsen GGZ; Saxion, HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening; Saxion

Overige relevante cursussen / trainingen:

Essentiecoaching, Verlies en traumaverwerking, Breinbasics N.A.H., Systeemtheorie, Psychopathologie

Scroll naar boven