Body Mind Release is een methode die je helpt om zelfstandig de innerlijke oorzaak van je klachten aan te pakken.

Niet langer vasthouden aan wat jou veel energie kost of stress oplevert. Niet meer praten en analyseren, maar doen.

Wat is Body Mind Release?

Body Mind Release is een methode die gebaseerd is op ballast loslaten. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen (de innerlijke oorzaak van veel klachten).

Wist je, dat de ballast die je bij je draagt voor 95% bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt? Het bepaalt de keuzes die jij maakt, de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties en / of iets wel of niet lukt in jouw leven. Het kleurt de bril waarmee je naar jezelf, de ander en het leven kijkt.

Situaties en gebeurtenissen in je jonge levensjaren en / of op latere leeftijd kunnen ervoor zorgen, dat bepaalde nare gevoelens of overtuigingen zich vastzetten in je lichaam. Iedereen draagt in een zekere mate bepaalde ballast met zich mee. Dit hoeft niet erg te zijn. Maar als je er last van krijgt en het je belemmert in je leven, is het misschien tijd om hiermee aan de slag te gaan.

Door ballast los te laten, ontstaat er vervolgens weer ruimte voor positieve gevoelens en overtuigingen, waaronder meer fysieke en mentale ontspanning en (zelf)vertrouwen.

Body Mind Release kun je inzetten bij klachten als: 

  • Burn-out
  • Gevoelens van stress, spanning en onrust
  • Vermoeidheid en slecht slapen
  • Trauma en verlies
  • Negatieve gedachten en piekeren
  • Onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen
  • Lichamelijke klachten
  • Lusteloosheid, vastzitten, tot niets komen
  • Somberheid
  • Afhankelijkheid van andere mensen en meningen

Hoe ziet een Body Mind Release traject er voor jou uit?

Het is een, op maat gemaakt, persoonlijk traject van zeven tot acht weken. Ik leer je stap voor stap: hoe je aan jouw ballast bent gekomen (lees: beperkende gevoelens en overtuigingen), wat deze ballast met je doet en waar deze bij jou zit. Vervolgens leer ik jou welke ballast je mag loslaten om jouw klachten te verminderen, maar ook hoe je dat doet. Hierdoor kun jij de onderliggende oorzaak van jouw klachten zelfstandig en gericht aanpakken en positieve gevoelens terughalen.

Stap voor stap ga je de oorzaak van je klachten loslaten en jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Aanpakken. Hoe doen we dat?
Je krijgt van mij een eigen persoonlijk werkschema met alle informatie en opdrachten. Thuis ga je tweemaal daags, gedurende 5 tot 15 minuten hiermee aan de slag. Wekelijks bespreken we jou ervaringen, leg ik je uit wat je de komende week mag doen en vooral ook waarom. Elke week zul je steeds meer kunnen loslaten, zodat bepaalde gevoelens, overtuigingen en angsten je steeds minder zullen belemmeren.

Wat mag ik verwachten?
De meeste cliënten ervaren al na 1 week meer rust in hun hoofd. Je lichaam laat vastzittende emoties en gevoelens stukje bij beetje los, waardoor er steeds meer ruimte ontstaat voor positieve gevoelens. Loslaten, wat je al jaren gewend bent kost gewoon even tijd. Je inspanningen zullen beloond worden. Gaandeweg het programma ga je al snel voelen, dat je gaat groeien in zelfvertrouwen, positiviteit, innerlijke rust en ervaar je meer energie.

Na dit programma weet jij, hoe je jezelf blijvend en onafhankelijk kunt ondersteunen met de Body Mind Release methode.

Gaandeweg ga je steeds meer balans, fysieke en mentale ontspanning, en (zelf)vertrouwen ervaren.

Coaching en Body Mind Release zijn op een mooie, voedende manier aanvullend, omdat ze op de verschillende lagen hun werk doen.

De rode draad, wat beiden met elkaar verbind, is patronen en programma’s herkennen, erkennen, doorbreken en herprogrammeren.

Bij Body Mind Release is herprogrammering van je onderbewustzijn de sleutel, zodat je oude patronen (blijvend) los kunt laten. Na dit traject kun je deze methodiek zelf blijven inzetten. Een ’tool for life’.

In coaching sessies is inzicht in patronen en gewoontes van groot belang om ze vervolgens te kunnen doorbreken. Dit doen we door middel van gesprekken.

Ben je benieuwd of coaching of Body Mind Release voor jou helpend kan zijn? Heb je vragen? Bel, app of mail mij. Ik leg er graag meer over uit.

Besef dat jij jouw ballast niet bent! Je draagt het hooguit met je mee…

all_inclusive

Ondanks eerdere therapie had ik nog steeds last van oud zeer. Hardnekkige overtuigingen vanuit mijn jeugd, waar ik maar niet los van kwam. Het werd tijd daar wat aan te doen. En zo kwam ik terecht bij Liset en BMR. Dit heeft me veel inzichten, herkenning, verduidelijking en rust gebracht. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik moest door de modder heen en inzien dat ik mezelf ook tegen werk. En dat is soms confronterend, maar ook verhelderend. Wat gaat nu beter? Ik heb veel los kunnen laten en ga lichter door het leven. Maar heb vooral veel inzicht gekregen, wat mijn valkuilen zijn. Ik zal daar niet meer in terugvallen. En als iets gebeurt wat ik lastig vind, heb ik nu de tools om hiermee om te gaan.
Liset heeft een goed inzicht en ik vind dat ze dit prettig kon overbrengen, ook al was de boodschap soms moeilijk. Ze heeft me dit hele proces, warm, helder, duidelijk en met humor begeleid. (Lucy)

all_inclusive

Ik heb het BMR traject bij Liset gevolgd. Ik heb me erover verbaasd, want het is niet moeilijk om thuis uit te voeren en het werkt echt. De 8 weken zijn voorbij gevlogen. Ik sliep slecht, piekerde veel, had vaak stress en at dan slecht. Dit had (weet ik nu) te maken met vastzittende patronen. Ik heb nu minder stress en spanning, slaapt beter en ik voel me minder verantwoordelijk voor de ander, waardoor ik me rustiger voel. Liset, je bent iemand die een prettige sfeer neerzet en de juiste vragen stelt. Ik hoop dat je veel meer mensen blij mag maken met deze methode. (J.v.O)

N.B. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts.

Investering

Body Mind Release traject 690 euro.

7 individuele sessies van 45 tot 60 minuten., support tijdens het traject (we houden tussentijds contact) een persoonlijk werkboek. Tevens kan dit traject online worden gevolgd, vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving.

Losse sessie 80 euro

Individuele coaching sessie van 60 minuten: 60 euro.

Bedrijven prijs op aanvraag.

Scroll naar boven