Lukt het je niet goed om te ontspannen, heb je het gevoel dat je hoofd vol zit?

Access Bars blaast een frisse wind door je energiehuishouden en brengt meer rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam.

Access Bars is een zachte ontspannende behandelmethode, waarmee hoofd en lichaam tot rust komen. Hierdoor kunnen vastzittende patronen en overtuigingen makkelijker losgelaten worden.

Hoe werkt Access Bars?

Onze hersenen worden ook weleens vergeleken met de harde schijf van een computer. Trauma’s en ervaringen die we in ons leven hebben meegemaakt, worden op de harde schijf opgeslagen.

Access Bars zijn 32 energetische punten (bars) op het hoofd, waarin jij ideeën, overtuigingen, emoties en gedachten, die je in je leven eigen hebt gemaakt, hebt opgeslagen. Elk van deze punten corresponderen met een bepaalde thema.

access bars

Door deze zachtjes aan te raken (een gedurende tijd in een bepaalde volgorde) ontstaat er een ontlading van stress en spanning uit het hoofd en lichaam. De energiestroom komt weer op gang, waardoor blokkades losgelaten kunnen worden. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind doorheen waait. Je kunt het vergelijken met het opruimen en defragmenteren van een computer, waarbij onnodige bestanden worden verwijderd.

De behandeling

Een Access Bars sessie vindt plaats op een massagetafel met je kleren aan. Er wordt geen muziek afgespeeld, aangezien dit de bars kan beïnvloeden. Je mag je volledig overgeven en heerlijk gaan ontspannen. Door de zachte aanraking van bars op je hoofd, kun je spanning, beperkende gevoelens en overtuigingen als vanzelf loslaten.

Wat merk je ervan?

Dit is voor iedereen anders. De meeste mensen komen in een diepe ontspanning, ervaren de behandeling als een heerlijke massage of vallen zelfs in slaap. Ook kun je weken na de behandeling merken dat je beter slaapt, beter ontspant en minder ‘in je hoofd zit’.

Een Access Bars behandeling heeft een positieve invloed op o.a.:

  • Stress
  • Angst
  • Vermoeidheid
  • Slapeloosheid
  • Concentratie
  • Migraine
  • Burn-out
  • ADD / ADHD
  • Zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • en nog zoveel meer

Een Access Bars behandeling vormt een mooie aanvulling op een Body Mind Release traject, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een Access Bars sessie zonder een traject.

Gun je jezelf weer wat meer rust en vooral ruimte in je hoofd en daarmee dus ook in je lichaam of heb je nog vragen?

Ik vertel je er graag meer over.

Tarieven per 1 januari 2023

1 sessie van 60 minuten: 60 euro

1 Pakket van 3 sessies 60 minuten: 150 euro

Scroll naar boven